מענק לחיילים משוחררים

תלמיד אשר עומד לזכותו מענק חיילים משוחררים ממשרד הביטחון, זכאי להשתמש בסכום המענק לתשלום שכר לימוד באוניברסיטה. תלמיד המעוניין לשלם את שכר הלימוד בכספי המענק, יפנה למחלקה לשירותי תלמיד ושכר לימוד, יודיע את גובה המענק המעודכן ויקבל שובר על כל סכום המענק, אך בשום מקרה לא בסכום הגבוה מסך כל שכר הלימוד שלו לאותה שנה.

את השובר יש לשלם באופן מקוון ב"אזור האישי" באתר האגף והקרן לחיילים משוחררים (ההנחיות מפורטות באתר).

ניתן לשלם כל שובר לתשלום באמצעות כספי המענק כולל תשלום המקדמה על חשבון שכר הלימוד לתלמידים חדשים.

לתשומת לבך, במסך מימוש פיקדון למטרת לימודים, עלייך לדאוג למלא את השדות הבאים באופן תקין:

– קוד/סמל מוסד של אוניברסיטת חיפה: 01395020

– סכום מבוקש לתשלום (כפי שמופיע על גבי השובר)

– מספר סידורי של השובר (נמצא בצד שמאל למטה, בשורת המגנוט)

במקרים בהם נתקלת בקושי בעת הרישום לאתר ולאזור האישי – יש לפנות למוקד הטלפוני של האגף והקרן לחיילים משוחררים: 03-7776770