התוכן העיקרי

הודעת התראה

צוות המחלקה: גב' חנה הילברגר, גב' נאוה רם, גב' אוה חייקין, גב' ציפי זאבי, גב' מיכל מעוז, גב' ליאת רייבי, גב' דיצה נחום, גב' מרנינה כרמל, גב' קסה אגזה-אגמון וגב' רחל דז'נשבילי.

המחלקה עוסקת בחישוב, בקרה וגביית שכר הלימוד ואחראית על הרישום לקורסים של שומעים חופשיים, רישום לקורסי קיץ והנפקת אישורי כניסה לבחינות.

מיקום המחלקה: בית הסטודנט קומה 0 חדר 22

קבלת קהל (בדלפק קבלת קהל בלבד): ימים א'-ה' בין השעות: 10:30-09:00 – 14:30-13:00
                                            בימי שישי וערבי חג המחלקה לשירותי תלמיד ושכר לימוד סגורה.

פניות בטלפון:

מידע כללי ובירור חשבון שכר לימוד ניתן לעשות בטלפונים הבאים: 04-8240320 04-8240314 , 04-8249983 , 04-8240734, 04-8240395 ו – 04-8240730 .

או בכתובות המייל -

מען לפניה בכתב: המחלקה לשירותי תלמיד ושכר לימוד
                        אגף מינהל תלמידים
                        בית הסטודנט, קומה 0